Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013, μεταξύ του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, εκπροσώπων της Κίνησης Πολιτών Επισκοπής και του Διευθυντή της ΕΥΔΕ/ ΒΟΑΚ κ. Γιώργου Αγαπάκη για το θέμα του κόμβου στην περιοχή του Καρτερού.
Να σημειωθεί ότι προ 10ημέρου είχε προηγηθεί συνάντηση, του Λευτέρη Αυγενάκη και εκπροσώπων της Κίνησης Πολιτών Επισκοπής, με τον Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Θεόδωρο Πανουτσόπουλο κατά την οποία, αποφασίστηκε να δοθεί λύση μέσω ενός παράπλευρου οδικού τμήματος, νότια του ΒΟΑΚ. 
Με τον τρόπο αυτό θα εξυπηρετούνται οι ιδιοκτησίες που ευρίσκονται πέραν του πρατηρίου και πριν τον επαρχιακό δρόμο προς Επισκοπή, αλλά και κατά την έξοδο των οχημάτων από το πρατήριο με σκοπό την κατοχύρωση της Οδικής Ασφάλειας στην περιοχή τα οχήματα θα εισέρχονται στο οδικό τμήμα δεξιά του ΒΟΑΚ, μονοδρομημένο προς Χερσόνησο, θα κινούνται σε αυτό έως τον επόμενο κόμβο και θα εισέρχονται στον ΒΟΑΚ από τον κλάδο του Α/Κ ΚΤΕΟ, έχοντας διανύσει παράλληλη, προς τον ΒΟΑΚ, πορεία μήκους 700 μέτρων.
Στη σημερινή συνάντηση, έγινε αναφορά στην δρομολόγηση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την εκπόνηση των σχετικών μελετών και των απαραίτητων διαδικασιών, ενώ προγραμματίζεται συνάντηση για το εν λόγω θέμα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη τις επόμενες ημέρες,.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook