Ακόμα ψάχνουν να βρουν οι αρχές στις ΗΠΑ πώς ένα αεροσκάφος συνετρίβη και ο χειριστής του έχασε τη ζωή του μέσα σε διεθνές αεροδρόμιο και τυλίχτηκε στις φλόγες, χωρίς ωστόσο να το αντιληφθεί κανείς για ώρες! Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Τρίτης στο Nashville, όπως μεταδίδει το CNN, αλλά η ακριβής ώρα παραμένει άγνωστη.

Το μονοκινητήριο Τσέσνα εγγεγραμμένο στην πτητική λέσχη Windsor Flying Club του Οντάριο του Καναδά συνετρίβη κάποια στιγμή μετά τις 3 το πρωί, τοπική ώρα, σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.

Αλλά κανείς δεν το είχε καταλάβει μέχρι που, προς μεγάλη του έκπληξη, ο πιλότος ενός άλλου αεροσκάφους που τροχοδρομούσε για να απογειωθεί πρόσεξε κάτι.

Οι ελεγκτές επικοινώνησαν με το προσωπικό του αεροδρομίου το οποίο έσπευσε στα συντρίμμια του αεροσκάφους. Ο μοναδικός χειριστής του Τσέσνα ήταν νεκρός.

Ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου προφανώς έχει προσωπικό όλο το 24ωρο, όπως είπε στο CNN η Federal Aviation Administration, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές πόσοι ελεγκτές βρίσκονταν στον πύργο στη νυχτερινή βάρδια.

Εκπρόσωπος της FAA είπε πως υπήρχε χαμηλή ορατότητα στη διάρκεια της νύχτας και ομίχλη.

Η Υπηρεσία αρνήθηκε να δώσει άλλες λεπτομέρειες λέγοντας πως η υπόθεση διερευνάται.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook