Ο ένας βαθμός σε δύο παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου μόνο ικανοποιητική συγκομιδή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, για μια ομάδα με την ποιότητα που διαθέτει ο Κισσαμικός.

Εν αναμονή της έναρξης των εργασιών για την αλλαγή του συνθετικού χλοοτάπητα στο Καστέλι, η Χανιώτικη ομάδα "μετακομίζει" στο γήπεδο του Μάλεμε, για μια νέα εντός έδρας αρχή.

Αφού πήρε τη σχετική άδεια από τον Πλατανιά (στον Ερασιτέχνη έχει παραχωρήσει για 10 χρόνια ο Δήμος Πλατανιά τη χρήση των εγκαταστάσεων στο Μάλεμε) θα υποδεχθεί στο νέο του "σπίτι" την Κυριακή (03/11, 15:00) την Πεύκη.

Με σχετική ανακοίνωση ο Κισσαμικός απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Κισσάμου, και ευρύτερα των Χανίων, αφού εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει στο νομό κάποιο άλλο ματς εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Κισσάμου, και ευρύτερα των Χανίων, για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Πεύκης, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ώρα 15.00, στο γήπεδο Μάλεμε περιμένουμε ο κόσμος να δώσει δυναμικό "παρών" και να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, για μια νέα εντός έδρας αρχή, σε νέο "σπίτι"».Λευτέρης Αντωνακάκης