Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας η 31χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο χθες το πρωί στην επαρχιακή οδό Λουτρών Κυλλήνης λίγο πριν το Αρκούδι.

Η κοπέλα τραυματίστηκε όταν συγκρούσθηκε μετωπικά με το ΙΧ που οδηγούσε 80χρονος από την Αθήνα. Αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το iliatora.gr, η νεαρή γυναίκα φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου (λόγω του ψιλόβροχου που είχε προηγηθεί), με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο της να συγκρουστεί -με τη δεξιά του πλευρά- με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 80χρονος, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Ο 80χρονος και η σύζυγος του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, δεν τραυματίστηκαν. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βαρθολομιού.

Η νεαρή γυναίκα είναι η χήρα του Ανδρέα Βούρτση, o οποίος δολοφονήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 2010 από ληστές, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook