« … κι είμαστε ακόμη ζωντανοί, στη σκηνή …» είναι οι στίχοι του τραγουδιού που έκλεισαν χθες βράδυ την «αυλαία» της εκδήλωσης των Ολοκληρώσεων 30 μελών του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην αίθουσα Ανδρόγεω.

Σε κλίμα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό γονείς, μέλη, προσωπικό και εθελοντές του προγράμματος έζησαν στιγμές χαράς και συγκίνησης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

30 συνάνθρωποί μας από Χανιά, Λασίθι, Ηράκλειο, Ρόδο, Κάλυμνο και Σερβία που πέρασαν από τον εφιάλτη της εξάρτησης, ολοκλήρωσαν την θεραπευτική τους πορεία και συνεχίζουν το ταξίδι της αυτογνωσίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης μέσα στη δύσκολη συγκυρία της εποχής μας, αποδεικνύοντας ότι στην εξάρτηση υπάρχει διέξοδος. 

Η προσπάθεια των μελών του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και των οικογενειών τους οι οποίοι βίωσαν την καθοδική πορεία της εξάρτησης και βρήκαν τη δύναμη να αναγεννηθούν και να την αναστρέψουν, δίνει δύναμη σε όσους παραμένουν στο σκοτάδι των εξαρτήσεων αλλά και στον καθένα από μας ότι, μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε τους φόβους και τις αδυναμίες μας διεκδικώντας το μέλλον που μας αξίζει.

Προϋπόθεση η προσωπική βούληση για ζωή και η αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ.Σχοιναράκη η οποία εξέφρασε τη διαρκή βούληση του Δήμου να στηρίξει το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και την απεξάρτηση.