Την Τετάρτη (30/10) στις 18.00 στο "Γεώργιος Καμάρας" στη Ριζούπολη ο Πλατανιάς δίνει τον επαναληπτικό αγώνα για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα.

Αν και το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει ελπίδες πρόκρισης και στη Χανιώτικη ομάδα, το μυαλό είναι περισσότερο στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Χωρίς να σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα παλέψουν για την πρόκριση, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει γι' αυτούς ο αγώνας του Σαββάτου (02/11) στους Ζωσιμάδες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν έως τώρα. 

Κάτω από την εστία αναμένεται να καθίσει ο Περιστερίδης, ενώ υπάρχει σκέψη το δεξί άκρο της άμυνας να καλύψει ο Τσοντάκης. Οι Ιντζίδης και Κάστελς θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στο κέντρο της άμυνας, με τον Ραφαέλ αριστερά.

Ο Στόλερ (φωτ. με Σαβιόλα από το olympiacos.org) με τον Σιώπη θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, με τον δεύτερο να είναι ο μοναδικός παίκτης που θα ξεκινήσει σε σχέση με την ενδεκάδα απέναντι στον Άρη.

Σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Γουνδουλάκης, με τον Μπεριάν στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Πόποβιτς στο αριστερό. Ελλείψει άλλων λύσεων, λόγω της απουσίας των τραυματιών Ναζλίδη, Γιακουμάκη, αλλά και επειδή αναμένεται να πάρει ανάσες ο Τόρες, στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρίσκεται ο Κατάι. Ενδεχομένως στην πορεία του ματς η τριάδα στην επίθεση να αλλάζει θέσεις. 
Λευτέρης Αντωνακάκης