Γλυκόπικρη γεύση αφήνει στον Πλατανιά η ρεβάνς με τον Απόλλωνα στο \”Γεώργιος Καμάρας\” της Ριζούπολης.
Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη ηττήθηκε με 2-1 και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στο πρώτο ημίχρονο η Χανιώτικη ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο από το \”στείρο\” 0-0, αφού είχε τρομερή ευκαιρία στο 10\’ με το δοκάρι του Κατάι και εν συνεχεία την μη επιτυχημένη προσπάθεια του Πόποβιτς, ενώ και στη συνέχεια απείλησε με το γκολ ξανά με τον Σέρβο, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.
Ένα \”δώρο\” της μεσαίας γραμμής στην επανάληψη ήταν αρκετό για να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με τον Μίνγκα (φωτ. από sport24.gr) και να τους δώσει άλλη ψυχολογία στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 69\’ και στο 2-0 με τον Τσιλιγκίρη.
Ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85\’ από το φάουλ του Ραφαέλ με τη μπάλα να βρίσκει στο πόδι του Στόλερ.
Ντεμπούτο στο δεξί άκρο της άμυνας έκανε ο Αντώνης Ντεντάκης, ενώ μετά από πολύμηνη απουσία επέστρεψε στο αρχικό σχήμα ο Κριστιάν Κάστελς. Ο Ουζουνίδης ακόμα έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε Μπεριάν, Ραφαήλ Σούκια και Νικηφόρο Τσοντάκη. 

Ο τεχνικός των \”ερυθρόλευκων\” θα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αφού κάποιοι έδειξαν να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Φάσεις-γκολ

10\’ Τεράστια ευκαιρία για τον Πλατανιά. Ο Γουνδουλάκης έβγαλε την κάθετη πάσα στον Κατάι, που πλάσαρε τον Γκόμες, με τη μπάλα να \”αποκρούεται\” από το δοκάρι, τον Αργυρόπουλο να απομακρύνει και τον Πόποβιτς να πλασάρει σε κενή εστία, με τον πρώην ακραίο μπακ της Χανιώτικης ομάδας να σώζει ξανά τους γηπεδούχους.
33\’ Φάουλ του Μίνγκα άουτ. 
37\’ Ωραίο \”1-2\” Γουνδουλάκη-Κατάι, ο Γκόμες προλαβαίνει τον Σέρβο και απομακρύνει και στη συνέχεια εξουδετερώνει και το σουτ του Μπεριάν.
44\’ Πάσα του Πόποβιτς στον επερχόμενο Κατάι, που σουτάρει για ν\’ αποκρούσει εντυπωσιακά ο Γκόμες.
45+1\’ Φάουλ του Γουνδουλάκη κεφαλιά του Μπεριάν ελάχιστα έξω από την εστία του Γκόμες.

50\’ ΓΚΟΛ: Πάσα του Σιώπη στον Στόλερ, που δεν ελέγχει τη μπάλα, κερδίζει ο Τσιλιγκίρης, που περνάει την παράλληλη πάσα στον Μίνγκα, ο οποίος πλασάρει σωστά για το 1-0.

58\’ Φάουλ του Μίνγκα ο Περιστερίδης κάνει την έξοδο, η μπάλα κοντράρει στον Κάστελς για να διώξει ο Στόλερ, με τους παίκτες του Απόλλωνα να διαμαρτύρονται για χέρι του Ελβετού. 

69\’ ΓΚΟΛ: Ο Μίνγκας αλλάζει ωραία τη μπάλα με τον Τσεμπερίδη και κάνει την παράλληλη σέντρα για τον Τσιλιγκίρη που πλασάρει για το 2-0.
85\’ ΓΚΟΛ: Ο Ραφαέλ εκτελεί το φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Στόλερ και καταλήγει στα δίχτυα (2-1).

Κίτρινες: Ιντζίδης (86\’), Καμαρά (88\’)
Απόλλων (Μπάμπης Τεννές): Γκόμες, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Βέρτζος, Διαμάντης, Καμαρά, Τσεμπερίδης, Τσοκάνης (63\’ Γκουέλα), Τσιλιγκίρης (70\’ Άλβαρεζ), Μίνγκας, Μπάρκογλου (23\’ λ.τρ. Φαρινόλα).
Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Περιστερίδης, Ντεντάκης, Ιντζίδης, Κάστελς, Ραφαέλ, Στόλερ, Σιώπης (55\’ Σούκιας), Γουνδουλάκης (71\’ Αγκιλέρα), Μπεριάν (60\’ Τσοντάκης), Πόποβιτς, Κατάι.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook