Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε καλεσμένη στη ραδιοφωνική παρέα της Αφροδίτης Γραμμέλη και του Κοσμά Βίδου και απάντησε στις ερωτήσεις τους για τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή «Η Γερμανόυ ξανάρχεται», τον πολυσυζητημένο της πρόλογο, αλλά και για τον Μάνο Ιωάννου.

«Μπορώ και καλύτερα νομίζω, σας καλωσορίσαμε με μια ωραία παρέα, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που θα βλέπετε την υπόλοιπη σεζόν…» είχε πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς είδε η ίδια την πρεμιέρα της.

Όσο για τον πρόλογο και τη «σπόντα» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έκανε στην πρεμιέρα, είπε: «Είθισται στις εκπομπές αυτές να υπάρχει ένας πρόλογος ο οποίος γράφεται από κάποιον άλλον και όχι από τον παρουσιαστή.

 Όταν λοιπόν μου έγραψαν τα κείμενα του προλόγου μου είπαν «Μπορείς να τον κάνεις αυτόν τον πρόλογο;» και είπα «Παιδιά νομίζω πως μπορώ». Ο πρόλογος δεν είχε στόχο την περσινή συνεργασία.

Ο πρόλογος είχε στόχο γενικά την τηλεόραση, και αν θέλεις το κλείσιμο του προλόγου που έλεγε ότι «Πρέπει να το πάρω απόφαση πως ότι κι αν υπογράψεις δεν ισχύει ποτέ », την ώρα που το έλεγα αυτό, πίσω από την κάμερα στεκόταν ο Γιάννης Λάτσιος ο οποίος κούνησε το κεφάλι του τύπου «Τι είναι αυτά που λες κορίτσι μου στο ίδιο σου το κανάλι έχεις υπογράψει πριν ένα μήνα συμβόλαιο και λες ότι κι αν υπογράψω δεν ισχύει ποτέ;» θα μπορούσε και ο ΑΝΤ1 να παρεξηγηθεί λιγάκι όταν κάνεις ένα τέτοιο πρόλογο. Είχε σαν στόχο γενικά μια τηλεόραση η οποία αλλάζει διαρκώς δεν τηρεί τις υποσχέσεις της δεν είναι και η πιο αξιοκρατική τηλεόραση του κόσμου. Δεν είχε στόχο την περσινή σεζόν. Η ευθεία βολή μου δεν πήγαινε εκεί».

Όσο για το αν έπρεπε να καλέσει τον αγαπημένο της Μάνο Ιωάννου στην πρώτη εκπομπή της, σχολίασε: «Ο Μάνος πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση που φιλοξενήθηκαν και οι πέντε πρωταγωνιστές.

Κάποια στιγμή έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να μην έρθει ο Μάνος, αλλά απορρίφθηκε ως απόλυτα υποκριτική. Γιατί αν φέρεις τους τέσσερις από τους πέντε πρωταγωνιστές διότι η παρουσιάστρια κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και στρουθοκαμηλίζει λέγοντας «Μην τον φέρω αυτόν θα πουν ότι έφερα το boyfriend», εγώ το βρίσκω ακόμα γελοιότερο. Αυτό θα συζητιόταν ακόμα πιο πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι κράτησα τις ισορροπίες, δεν το κανιβάλισα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook