Το θέμα της αδειοδότησης στον ΟΦΗ, είναι φυσιολογικό να απασχολεί τους πάντες ωστόσο, στο προσκήνιο υπάρχει και το αγωνιστικό και πιο συγκεκριμένα, το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα (5.15 μ.μ ΕΤ3).
Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου θα πρέπει να τα αφήσουν όλα στην άκρη, να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Η άνοδος εξαρτάται από την αδειόδοτηση, όμως και το δεύτερο εξαρτάται από το πρώτο. Για φανταστείτε ο ΟΦΗ να πάρει την αδειοδότηση αλλά να μην καταφέρει να πάρει την άνοδο μέσα στο γήπεδο; Γι\’ αυτό δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων, τουλάχιστον οι παίκτες, να παρασυρθούν από τις αποφάσεις που πρόκειται να βγάλει το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ.    
Το Σάββατο το πρωί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή που αποτελείται από τους: 
 Βεζυρίδη, Κασμερίδη, Παπουλή, Τάντιτς, Βερόν, Κατσικογιάννη, Αγρίτη, Βλόνταρτσικ, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσο, Γαλανόπουλο, Μπερτίν, Ζορμπά, Καμπάνταη, Πίτσο, Μπούρμπο, Ρούσεφ, Ρόβα, Γεωργίου και Χαριτωνίδη. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γιακούμπου και Μπουλούτ όπως και οι Σταυρακάκης, Ουκάρ και Μπαρτζώκας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook