Ειδικό σεμινάριο στα μέλη της Stegno Plus διοργάνωσε η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Εταιρία στο χώρο των υλικών καθαρισμού, η SEITZ, στις εγκαταστάσεις τις Κοσμίδης ΑΕΒΕ ( ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης) που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της SEITZ στην Ελλάδα. Στο σεμινάριο που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών, αλλά και της αναζήτησης των τελευταίων εξελίξεων στον κλάδο παρευρέθηκε ο Διευθυντής Πωλήσεων (Ευρώπης) της εταιρίας SEITS κ. Adreas Thiel ο Πρόεδρος της Stegno Plus ΣΥΝ.Ε.Π.Ε κ. Θανάσης Τριανταφυλλίδης καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

\"\"

«Η ηγέτιδα Ελληνική αλυσίδα στεγνοκαθαριστηρίων Stegno Plus και η SEITZ, κορυφαία στον κλάδο εταιρία για τον επαγγελματισμό και την ποιότητα υπηρεσιών της, επισφράγισαν την συνεργασία τους, διασφαλίζοντας στους πελάτες των καθαριστηρίων STEGNO, το τελειότερο ποιοτικό αποτέλεσμα, φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Η συνεχής εκπαίδευση των μελών της ελληνικής αλυσίδας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Stegno Plus, ώστε να διασφαλίζεται στους πελάτες της ο καλύτερος και πλέον υγιεινός δυνατός καθαρισμός των ρούχων τους» σημείωσε ο Γιάννης Χίνος αντιπρόεδρος της Stegno Plus ΣΥΝ.Ε.Π.Ε.

Η Stegno Plus, που ήδη αριθμεί 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα έχει διαμορφώσει ένα πλαίσιο σταθερής συνεργασίας με τη SEITZ, που είναι leader στην Ευρώπη στον εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας αναλώσιμα καθαρισμού. Η συνέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του στόχου της Stegno για ανάπτυξη με έμφαση στην καινοτομία και τον απόλυτο συντονισμό με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook