Πάθος, ένταση και παντελής έλλειψη ελέγχου. Κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών παιχνιδιών μπορεί να πάει κάτι στραβά. Πτώση από το κρεβάτι; Αν αυτή ήταν η πρώτη σκέψη, τότε δεν υπάρχει φαντασία! Γιατί τα ιατρικά χρονικά έχουν καταγράψει κάποιους πολύ τρελούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του σεξ.

Η-παραλίγο- φονική πιπιλιά

Είναι συνήθως ο ενοχλητικός τρόπος για να αφήσει κάποιος το σημάδι του, κυριολεκτικά, στο σύντροφό του. Ποιος να σκεφτεί όμως ότι την επίμαχη στιγμή κινδυνεύει να πάθει καρδιακή προσβολή; Αυτό συνέβη τον Ιανουάριο του 2011 σε ένα ζευγάρι στη Ν. Ζηλανδία. Ο σύζυγος αποφάσισε να κάνει πιπιλιά στη γυναίκα του, προκαλώντας της όμως θρόμβο που έφτασε ως την καρδιά της. Μόλις άρχισε να μουδιάζει το αριστερό της χέρι τα παιχνίδια τελείωσαν και το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το φιλί που ξεκουφαίνει

Οταν δύο νεαροί Κινέζοι φιλήθηκαν το Δεκέμβριο του 2008, το αγόρι προφανώς είχε περίσσιο ενθουσιασμό. Το αποτέλεσμα ήταν να φιλήσει με τέτοιο τρόπο το κορίτσι του που προκάλεσε πτώση της πίεσης στο στόμα της και κατά συνέπεια ρήξη τυμπάνου. Η κοπέλα ανέκτησε πλήρως την ακοή της έπειτα από δύο μήνες.

Προσοχή στο Κάμα Σούτρα

Στα 50 του, ένα ζευγάρι από τη Ρωσία αποφάσισε να βάλει λίγο αλατοπίπερο στην ερωτική του ζωή. Δανείστηκε ένα βιβλίο Κάμα Σούτρα από ένα φίλο και δοκίμασαν μία στάση στην οποία η γυναίκα τυλίγει τα πόδια της γύρω από το λαιμό του άνδρα. Δυστυχώς η κυρία ήταν αγύμναστη και έπαθε μυικό σπασμό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί. Αφού προσπάθησε για μία ώρα να απεγκλωβιστεί, τελικά το ζευγάρι αναγκάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο.

Ο επίμονος ερεθισμός

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η 24χρονη Αμάντα Φλάουερς άρχισε να υποφέρει από το σύνδρομο που είναι γνωστό ως διαταραχή μόνιμου ερεθισμού μετά από την πτώση της από την πλατφόρμα του Wii Fit, κατά την οποία τραυμάτισε ένα νεύρο. Η ίδια ισχυρίζεται ότι τώρα ερεθίζεται ακόμη και όταν θέτει σε λειτουργία το φούρνο μικροκυμάτων ή όταν χτυπάει το κινητό της τηλέφωνο. «Προσπαθώ να το ελέγξω με βαθιές αναπνοές», έχει πει.

Το περίεργο εύρημα

Οι γιατροί Πίτερ Στέφενς και Μαρκ Ταφ έγραψαν ένα άρθρο για επιστημονικό περιοδικό για έναν από τους ασθενείς τους. Εναν 20χρονο στον οποίο εντόπισαν ένα- επιεικώς- περίεργο εύρημα στον πρωκτό του. Ο άνδρας «έπαιζε» με τον σύντροφό του όταν για κάποιο ανεξήγητο λόγο αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τσιμέντο και χωνί. Τα υπόλοιπα είναι ιατρική ιστορία. «Η εξέταση αποκάλυψε ένα συμπαγές κομμάτι τσιμέντου με διαστάσεις 12Χ7Χ5 εκ. και βάρος 275 γρ.», έγραψαν οι γιατροί.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook