Ένας μέτριος ως κακός ΟΦΗ πήρε την πρόκριση μένοντας στο 1-1 με την Καλλιθέα όμως η εμφάνιση έφερε νέες αποδοκιμασίες από τις εξέδρες.

Mε επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΟΦΗ, με στόχο να πιέσει από την αρχή και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα κλείδωνε την πρόκριση πράγμα το οποίο και κατάφερε και στην συνέχεια έκατσε πάνω στο 1-0.

Ο Σα Πίντο παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1 με τον Φερνάντεζ να βρίσκεται κάτω απο τα δοκάρια, οι Στάθης και Μιλιάζες ήταν στο δεξί και το αριστερό άκρο αντίστοιχα και τους Τριποτσέρη και Ζβασίγια να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή στον άξονα έπαιζαν οι Μακρής και Κάλαιτζιτς, στα άκρα οι Φραγκουλάκης αριστερά, ο Ζε στα δεξιά και ο Λαμπρόπουλος πίσω απο τον Παπάζογλου που ήταν στην κορυφή.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους \”ασπρόμαυρους\” ήρθε στο 5΄ όταν ο Λαμπρόπουλος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ. Ο Μιλιάζες έκανε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Λυμπερόπουλο να μην απομακρύνει σωστά και την μπάλα να καταλήγει στον Ζε, ο οποίος έκανε την σέντρα, η μπάλα κοντράροντας έφτασε στον Παπάζογλου, ο οποίος γύρισε ωραία το σώμα του και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο ΟΦΗ έδειχνε διάθεση και σοβαρότητα, γυρίζοντας ωραία την μπάλα και με τους Μιλιάζες και Ζε να είναι οι κύριοι εκφραστές της ομάδας από τα άκρα. Οι δύο τους συνεργάστηκαν καλά στο 20΄ όταν ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 2-0, όμως ο Ζε μετά την γλυκιά σέντρα του Πορτογάλου, έστειλε την μπάλα με κεφαλιά να περάσει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Λυμπερόπουλου.

Στο 25΄ ήρθε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι για την Καλλιθέα με τον Φερνάντεζ να μην ανησυχεί καθώς είδε την μπάλα να περνάει αρκετά μέτρα άουτ μετά το σουτ του Κατσικογιάννη.

Μετά από ένα δεκάλεπτο που η Καλλιθέα ισορρόπησε το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι φάνηκαν ξανά απειλητικοί όταν στο 34΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, ο Παπάζογλου έπιασε την πρώτη κεφαλιά όμως ο Μακρής στο \”ψαλιδάκι\” που επιχείρησε δεν έπιασε όπως θα ήθελε την μπάλα, η οποία πέρασε άουτ.

Μετά από μια αγωνιστική καθίζηση στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η Καλλιθέα αναθάρρησε και στο 45΄ έφθασε στο γκολ με τον Πίκολο το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιτ σε μια φάση που ο βοηθός έπραξε λανθασμένα.

Σε γενικές γραμμές ο ΟΦΗ ήταν καλός στο πρώτο 20λεπτο δείχνοντας στην συνέχεια να κάθεται πάνω στο 1-0 και να ρίχνει ανεξήγητα την απόδοση του.

Στο 54΄ ο Κουτσιανικούλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το γκολ του να ακυρώνεται σωστά ως οφσάιτ.

Στην επανάληψη με την Καλλιθέα να έχει φτάσει την κατοχή στο 50-50 και τον ΟΦΗ να δείχνει να περιμένει το τέλος ξεκίνησαν τα πρώτα σφυρίγματα από την εξέδρα.

Χρειάστηκε να περάσουν 22΄λεπτά για να δούμε κάτι αξιόλογο στην επανάληψη όταν στο 67΄ ο Κουτσιανικούλης μετά την σέντρα του Κάλαιτζιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε άουτ.

Στο 72΄ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλαμιώτη, κατέληξε στην αγκαλιά του Φερνάντεζ.

Στο 87΄ ο ΟΦΗ είχε δυο καλες στιγμές με τον Ζε αρχικα και τον Νιμανί να μην βρίσκουν δίχτυα.

Το γκολ του Φάγιε στο 90΄ έκανε τον ΟΦΗ να τρέχει και τους οπαδούς του να αποδοκιμάζουν δικαιολογημένα καθώς η ανοχή πλέον δεν μπορεί να υπάρχει.

Στις καθυστερήσεις το σκορ δεν άλλαξε με τον ΟΦΗ να παίρνει την πρόκριση αλλά να προβληματίζει για ένα ακόμα ματς.

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook