Συνελήφθη στην Βαρσοβία της Πολωνίας γυναίκα που προσπαθούσε να δημιουργήσει σκύλους και γάτες Φρανκεστάιν με ανατριχιαστικά πειράματα. Στους καταψύκτες του σπιτιού της βρέθηκαν πάνω από 100 νεκρά ζώα, τα οποία είχε υποβάλλει σε πειράματα.

Η αστυνομία εισέβαλε στην κατοικία που διέμενε μετά από παράπονα γειτόνων που έκαναν λόγο για έντονη δυσοσμία αλλά και θορύβους από τις δεκάδες γάτες που είχε αιχμαλωτίσει. Συνολικά στο σπίτι της βρέθηκαν 72 γάτες, όλες τους σοβαρά υποσιτισμένες, οι οποίες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, η γυναίκα είχε εμμονή με τη δημιουργία μιας νέας ράτσας σκύλου, και όταν αυτό κατέστη αδύνατο επειδή της απαγορεύτηκε η ιδιοκτησία σκύλων, άρχισε να πειραματίζεται με γάτες.

«Προφανώς υλοποιούσε άρρωστα πειράματα, ωστόσο μέχρι να παραλάβουμε τα αποτελέσματα από τις αυτοψίες και να ελέγξουμε τα τραύματα στις ζωντανές γάτες δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι έκανε», τόνισε. Αν οι έρευνες επιβεβαιώσουν ότι πραγματοποιούσε παράνομα πειράματα, η γυναίκα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δυο ετών για κακοποίηση ζώων.

Πηγή: econews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook