Τελευταία ενημέρωση: 19:34

Αναστάτωση επικράτησε στις 4 περίπου το απόγευμα στην Ξυλοκαμάρα Χανίων ύστερα από ένα οικογενειακό επεισόδιο που προκάλεσε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές.

Όλα ξεκίνησαν όταν γυναίκα κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι συγγενικό της πρόσωπο την απείλησε με όπλο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του.

Στο τόπο του συμβάντος έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη  και 10 λεπτά αργότερα εντόπισε τον φερόμενη ως δράστη, και τον προσήγαγε φορώντας του χειροπέδες,  μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης η οποία στήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε ελάχιστο χρόνο.

Όπως όμως αποδείχτηκε αργότερα ο συναγερμός ήταν λανθασμένος.

Οι δύο \”πρωταγωνιστές\” του επεισοδίου οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου η υπόθεση πήρε νέα τροπή.

Όπως αποκάλυψε η προανάκριση, η γυναίκα πάνω στη σύγχυσή της νόμιζε ότι ο άντρας με τον οποίο βρίσκονταν σε καβγά κράταγε όπλο και έσπευσε να ειδοποιήσει τις αρχές αναφέροντας ότι δέχτηκε ένοπλη απειλή.

Στην κατοχή του φερόμενου ως δράστη δεν βρέθηκε ποτέ όπλο και μάλιστα το γεγονός αυτό είχε κάνει από την αρχή τους αστυνομικούς να διερευνούν με επιφύλαξη την καταγγελία της γυναίκας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook