Ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε στο πλατώ του "Πρωινό mou" ,μετά τα όσα ακούστηκαν και την παρεξήγηση (;) που δημιουργήθηκε, με την απέναντι εκπομπή και τον Γιώργο Λιάγκα, o οποίος έκανε χιούμορ αναφορικά με τις 4 γυναίκες του τραγουδιστή, αλλά και με τη θέση στο σχήμα με την Νατάσα Θεοδωρίδου...

Δείτε πως ξεκίνησε η "παρεξήγηση" με την Φαίη να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση...!Ο Πέτρος Κωστόπουλος πριν μερικές ημέρες αρνήθηκε να παίξουν στην εκπομπή του οι δηλώσεις-απάντηση του Στέλιου Ρόκκου προς τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 με τον ακόλουθο διάλογο:

Π. Κωστόπουλος: Κοίταξε τώρα τα έχω πάρει! Αυτό το βίντεο εδώ δεν θα παίξει!
Άρης Καβατζίκης: Για ποιο λόγο;
Π.Κωστόπουλος: Γιατί εγώ κατινιές δεν θα κάνω, πάει και τελείωσε. Αυτά τα κάνουν άλλοι, εγώ δεν τα κάνω...Next next, η κατινιά εδώ δεν θα παίξει!
Δ.Ουγγαρέζος: Δεν πειράζει, θα το δείτε σε άλλο κανάλι.
Π.Κωστόπουλος: Έχεις μάθει κακές συνήθειες
Δ.Ουγγαρέζος: Τα καλύτερα σχολειά έχω περάσει...

Σήμερα το όνομα του Γιώργου Λιάγκα δεν αναφέρθηκε, αλλά υπονοήθηκε και ήταν σαφές.

Κωστόπουλος: "Πρέπει να κάνουμε μια εξήγηση. Την Δευτέρα μας έκανες την εκπομπη.... Σε σχέση με ανταγωνιστικές εκπομπές έχω μια αρχή. Δεν θέλω να δώσω αφορμή κόντρας.

Ουγγαρέζος: "Πες Στέλιο τι σε πείραξε πιο πολύ";

Ρόκκος: "Εγώ πέρυσι πήγα στην εκπομπή (του Γιώργου και της Φαίης) 3 φορές. ¨Ησουν κι εσύ. Δεν είναι το καλύτερό μου το πρωίνο... Δεν τα κρατάω ποτέ μέσα μου το ποιός θα είναι 1ος ή 2ος σε ένα σχήμα!

Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ...όταν έχεις τη δύναμη να πυροβολήσεις κάποιον, το όπλο, το δημόσιο βήμα, είναι άνανδρο, πρόστυχο. Δεν το περίμενα. Δεν έχω το ίδιο όπλο για να αμυνθώ. Δεν ήταν λόγια δικά του, ήταν λόγια κάποιου φίλου του (Γιώργου Λιάγκα;). Χρησιμοποιεί το όπλο της τηλεόρασης για να μου κάνει "κακό"!
zappit.gr