Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σε δηλώσεις που έκανε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου είπε: «Οι δολοφόνοι, όποιοι κι αν είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη Δημοκρατία μας, τη δικαιοσύνη και ενωμένη την ελληνική κοινωνία. Ας το γνωρίζουν οι πάντες αυτό».

Ν. Δένδιας: Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών

«Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία», δήλωσε από την πλευρά του, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας σχετικά με το περιστατικό.

ΝΔ: Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει

Τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο καταδίκασε με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την άγρια δολοφονία και το σοβαρό τραυματισμό νέων ανθρώπων από αδίστακτους εγκληματίες. Καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποιον κι αν στοχεύει» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας .

Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα. Αυτές προστατεύουν τη χώρα. Μαζί με την ψυχραιμία και την ενότητα του ελληνικού λαού.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεκρών.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης .

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ «καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο (δείτε εδώ).

Αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί» αναφέρει ο Περισσός.

Καμμένος: «Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο»

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο».

»Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας» υπογράμμισε παράλληλα, ο Π. Καμμένος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook