Βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος που υπάρχει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές κλίνουν πλέον στο σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης, και όχι αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, κάνοντας λόγο για επαγγελματικό – οργανωμένο χτύπημα. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες, με τους δράστες να είχαν αποκλειστικό σκοπό να σκοτώσουν. Βασικό ρόλο στις έρευνες έχει αναλάβει πλέον η αντιτρομοκρατική.

Η δολοφονία, με δυο νεκρούς και έναν βαριά τραυματία που δίνει μάχη για τη ζωή στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, σημειώθηκε στις 7.20 το βράδυ στο Νέο Ηράκλειο. Άγνωστοι που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μαύρου χρώματος μεγάλου κυβισμού πυροβόλησαν από πολύ κοντινή απόσταση με καλάσνικοφ ομάδα ανδρών έξω από τα γραφεία της ΧΑ στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Ηρακλείου 426.

Μια μοτοσικλέτα ίδιας μάρκας με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση βρέθηκε τρία στενά από το σημείο του χτυπήματος, ενώ μια δεύτερη στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας 23 ετών άνδρας σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο δεύτερος 21 ετών εξέπνευσε πριν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Ο 29χρονος τραυματίας φέρει διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο, και διακομίστηκε στο Γ. Γεννηματάς έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά χάνοντας πολύ αίμα και βρίσκεται στο χειρουργείο. \”Είναι παρα πολύ κρίσιμη η κατάστασή του δίνει μια μεγάλη μάχη να τού ευχηθούμε να τα καταφέρει\” σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook