Λίγες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αυξημένη υγρασία και τοπικά πυκνές ομίχλες κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, περιμένουμε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 21 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι.
Καλό καιρό με περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook