Τρία νέα πρωτότυπα θα υπάρχουν στο περίπτερο της Mitsubishi στο Τόκιο σε λίγες μέρες, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για μελλοντικά crossover παραγωγής, με επιθετική σχεδίαση, καθώς και προηγμένες τεχνολογίες, οι οποίες εντάσσονται στη νέα φιλοσοφία της εταιρείας με την κωδική ονομασία «earth philosophy».

Στην παρακάτω εικόνα λοιπόν διακρίνεται το concept GC-PHEV (Grand Cruiser), το οποίο θα είναι ένα μεγάλο SUV, που θα τροφοδοτείται από ένα υβριδικό plug-in σύνολο που θα συνδυάζει έναν V6 3λιτρο turbo κινητήρα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, ενώ θα διαθέτει εξελιγμένη 4κίνηση («Super All Wheel Control, S-AWC), μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Επίσης, θα εφοδιάζεται με μεγάλη γκάμα συστημάτων ασφαλείας, ενώ ο εξοπλισμός άνεσης θα είναι πλούσιος και το σύστημα πολυμέσων θα μπορεί να συνδεθεί με σύγχρονα smartphones. Επιπλέον, θα αποτελέσει πιθανότατα τον αντικαταστάτη του Pajero.

\"\"

Από την άλλη, το πρωτότυπο XR-PHEV (Cross Runner) θα είναι ένα συμπαγές crossover, το οποίο θα ενσωματώνει σχεδιαστικές πινελιές από coupe, ενώ θα τροφοδοτείται από ένα μικρού κυβισμού (1,1 λτ.) turbo κινητήρα, άμεσου ψεκασμού, ο οποίος θα «ενισχύεται» από ένα βοηθητικό ηλεκτροκίνητο μοτέρ.

\"\"

Τέλος, το AR (Active Runabout) θα είναι ένα πρωτότυπο πολυμορφικό, το οποίο θα συνδυάζει και στοιχεία SUV, ενώ θα δοθεί βάρος από την εταιρεία στην άνεση και πρακτικότητα της καμπίνας, προκειμένου οι επιβάτες να «απολαμβάνουν την μετακίνησή τους», κατά τους υπεύθυνους της εταιρείας. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εφοδιάζεται με ένα παρόμοιο υβριδικό σύνολο, όπως το XR-PHEV.

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook