Και τι δεν είδαμε στον απόλυτο γάμο της χρονιάς, μη σας πω και της δεκαετίας.

Οι Άγγλοι είναι γνωστοί για την σχεδόν υποχρεωτική εμφάνιση τους με καπέλα μαζί με την επίσημη ενδυμασία στους γάμους. Ειδικά στις γυναίκες αν και είδαμε αρκετούς άνδρες να φορούν καπέλα και αυτή. Φυσικά ο Philip Treacy ο Λονδρέζος σχεδιαστής καπέλων έκανε χρυσές δουλειές μιας και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βρετανικών μέσων, οι περισσότερες γυναίκες με τα πιο ενδιαφέροντα καπέλα τον προτίμησαν.
 
Φυσικά η νύφη έκανε την «επανάσταση» της και το νυφικό ήταν του οίκου Alexander McQueen και όχι άλλων πιο συντηρητικών παραδοσιακών οίκων που ντύνουν την οικογένεια. Άγγλος μεν αλλά με edge, μέσα από την νέα του διευθύντρια Sarah
 
Ας δούμε όμως ποιες ήταν οι πιο σικάτες αλλά και μη παρουσίες στον γάμο αυτόν…και μην βιαστείτε να πείτε ότι οι καλύτερες εμφανίσεις έγιναν από τις βασιλικές οικογένειες… οι απλές θνητές ήταν αυτές που εντυπωσίασαν πιο πολύ.

 
Η μητριά

\"\"

Η Camilla πάχυνε και έβαλε ένα φόρεμα που δεν την κολάκευε και πολύ. Σε κάθε περίπτωση όμως ήταν αξιοπρεπώς ντυμένη δίπλα στον Κάρολο με την επίσημη πριγκιπική στολή.

 
Η θνητή πεθερά

\"\"

Η Carole Middleton τους έβαλε γυαλιά, με ωραιότατες αποχρώσεις του πάγου, κομψά κοσμήματα και θεσπέσιο καπέλο.

 
Η μικρή αδερφή

\"\"

H Pippa Middleton που τώρα έχει γίνει η πιο περιζήτητη εργένισσα της Αγγλίας, έλαμψε και αυτή σε Alexander McQueen και μάλιστα τόλμησε και το λευκό.

 
Οι κοντινές ξαδέρφες
\"\"
\"\"

Τα κάνανε κουλουβάχατα οι πρώτες ξαδέρφες του Γουίλ. Πρώτα η Βεατρίκη η οποία ντύθηκε εξαιρετικά σε nude απόχρωση αλλά το παράκανε με το καπέλο και έτσι χάλασε το σύνολο. Οι Άγγλοι έχουν ήδη φτιάξει χιουμοριστική σελίδα στο Facebook με τίτλο Princess Beatrice\’s Hat. Η αδερφή της Eugenie πιο παχουλή ήταν ντυμένη δυστυχώς με ένα σύνολο που θα φορούσε μια γιαγιά την δεκαετία του \’90. Επίσης η άλλη ξαδέρφη Zara Philipps στα γκρι, έμοιαζε 45άρα ενώ είναι στην ίδια ηλικία περίπου με τον Γουίλιαμ.

Τα μακρινά ξαδέρφια

\"\"

\"\"

\"\"

Η πριγκίπισσα Μαξίμα της Ολλανδίας. Σικ nude αποχρώσεις και φιδίσιο κορμί. Εύγε.
Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας. Απλά όχι. Σε αντίθεση με την νύφη της, την κοινή θνητή Λετίθια και πρώην δημοσιογράφο, που μέσα σε μια ρόζ απαλή δαντέλα ήταν κούκλα. Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Βικτόρια σχεδόν αδιάφορη με ένα ίσως υπερβολικά κολλητό φόρεμα.

Οι γυναίκες πολιτικών

\"\"

\"\"

Η γυναίκα του πρωθυπουργού James Cameron εκθαμβωτική σε πράσινο Burberry και η γυναίκα του no2 βοηθού πρωθυπουργού Κου Clegg, φόρεσε ένα κήπο στο κεφάλι και πουά φόρεμα.

Oι celebrities

\"\"

\"\"

Η Victoria και ο David Beckham ήταν ωραίοι και σοβαροί. Η Joss Stone ντύθηκε πολύ συντηρητικά, παρ\’όλα αυτά ήταν όμορφη μέσα στα κόκκινα.

 
Η κοπέλα του αδερφού
\"\"

Η Chelsea Davy, το wild κορίτσι που οι Άγγλοι αγαπούν πιο πολύ από την Kate λόγω του ότι είναι πιο αυθόρμητη, ήταν κούκλα μέσα σε ένα τιρκουάζ φόρεμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook