O  1ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας, πραγματοποιείται σήμερα  υπό την αιγίδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.  Μικροί και μεγάλοι μέσα από αυτή τη διαδρομή θα έχουν τη  δυνατότητα εξερευνήσουν αλλά και να θαυμάσουν με τα ποδήλατά τους το φυσικό κάλος   μιας πανέμορφης  διαδρομής στην πεδιάδα.

Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν το πρωί στις 11:00 από τους Απόστολους Πεδιάδος, με σημείο εκκίνησης το κτίριο του πολιτιστικού συλλόγου και θα τερματίσουν στην περιοχή της λίμνης «Λειβάδες» Θραψανού. Συγκεκριμένα, η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι: Απόστολοι, Σαμπάς, Ζωφόροι, Θραψανό, Λίμνη Λειβάδες. Στο σημείο τερματισμού, που προσφέρεται ιδανικά για πικνίκ πρωτομαγιάς, τους συμμετέχοντες περιμένουν εκπλήξεις και δώρα, ενώ σε κάθε οικισμό θα τους προσφέρεται νερό, χυμοί και ξεκούραση. Παράλληλα, σε όλο το μήκος του ποδηλατικού γύρου τους ποδηλάτες θα συνοδεύει αυτοκίνητο ασφαλείας.

Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας και οι διοργανωτές πολιτιστικοί σύλλογοι Αποστόλων, Σαμπά, Ζωφόρων και Θραψανού καλούν όλους να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα και να απολαύσουν τη διαδρομή στη φύση, συμμετέχοντας στον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Πεδιάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook