Εκ πρώτης όψεως δεν έχουν τίποτα που να μας αρέσει. Ως επί το πλείστον τα θεωρούμε ενοχλητικά και ενίοτε αηδιαστικά. Αλλά ο 29χρονος φωτογράφος Colin Hutton αποτύπωσε και ανέδειξε απίστευτες λεπτομέρειες των μικρών αυτών πλασμάτων, αποκαλύπτοντας έναν κόσμο του οποίου την ύπαρξη δεν θέλουμε να γνωρίζουμε.

Στο φακό του 29χρονου μπήκαν μεταξύ άλλων αράχνες, σφήκες, μέλισσες, μύγες και σκαθάρια.

Στις φωτογραφίες του απεικονίζονται μόνο ζωντανά έντομα και αφιερώνει πολύ κι επίπονο χρόνο προσπαθώντας να πετύχει τις λιγοστές στιγμές ακινησίας τους για να ζουμάρει και να τα φωτογραφίσει.

Ο Colin, από τη Βόρεια Καρολίνα, επισκέπτεται πάρκα της περιοχής του αναζητώντας τα πιθανά «μοντέλα» του, αλλά δεν διστάζει να διανύσει και μεγάλες αποστάσεις για να βρει ενδιαφέροντα «υποκείμενα». Σκέφτεται μάλιστα να ταξιδέψει μέχρι την Αυστραλία για να φωτογραφίσει την πολύχρωμη αράχνη- παπαγάλο.

«Αρχικά ήθελα να φωτογραφίζω ερπετά και αμφίβια αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα πόσα έντομα υπάρχουν εκεί έξω», δήλωσε στη Daily Mail. «Προσπαθώ να φωτογραφίζω τα έντομα στο περιβάλλον αλλά μερικές φορές τα φέρνω στο σπίτι για να τα φωτογραφίσω με φλας. Η λήψη της φωτογραφίας μπορεί να μην είναι πολύ χρονοβόρα αλλά είναι δύσκολη όταν κινούνται όλη την ώρα, είναι πολύ ευαίσθητη η εικόνα όταν ζουμάρεις τόσο πολύ».

Δείτε τις φωτογραφίες…

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook