Σε μια κίνηση που ταρράσει τα νερά αποφάσισε να προχωρήσει ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός ΙΝ.ΚΑ., κρατώντας κλειστά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και τα 27 Super Market που διαθέτει στην Κρήτη.
Πηγαίνοντας \”κόντρα στο ρεύμα\” των άλλων πολυεθνικών και μη Super Market που έχουν γνωστοποιήσει πως θα είναι ανοιχτά, η διοίκηση των ΙΝΚΑ αποφάσισε να μείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα στην Κρήτη.

Μιλώντας στο Flashnews.gr ο επιθεωρητής των Super Market ΙΝΚΑ κ. Γιάννης Χατζάκης είπε:

\”Ενώ οι πολυεθνικές εδώ και μέρες είχαν ανακοινώσει πως θα είναι ανοιχτά, ο πρόεδρος κ.Αλεξάκης και το διοικητικό συμβούλιο, πήραν την απόφαση να μείνουν κλειστά τα καταστήματα του ΙΝΚΑ σε όλη την Κρήτη.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό στις δύσκολες ημέρες που περνούν οι μικρές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι, καθώς με τον τρόπο αυτό στηρίζονται οι Ελληνικές οικογένειες και η αργία της Κυριακής\”.

 Σύμφωνα με τον κ.Χατζάκη, \”την κίνηση αυτή του ΙΝΚΑ πρέπει να την λάβουν υπόψιν τους οι καταναλωτές και να συνεχίσουν να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις\”.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ κ.Απόστολος Αλεξάκης, μιλώντας στην Νέα Τηλεόραση τόνισε ότι με το άνοιγμα των καταστημάτων επτά Κυριακές το χρόνο, εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των πολυεθνικών και δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook