Την Παρασκευή “έκλεψε” την παράσταση κατά τη διάρκεια του γάμου ανάμεσα στον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge φορώντας ένα μάξι φόρεμα του Alexander McQueen. Το Σάββατο η αδελφή τη νύφης, Philippa Middleton, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς η ίδια και η οικογένειά της αποχωρούσαν από το ξενοδοχείο Goring.

Η 27χρονη Pippa, μαζί με τους γονείς της και τον 23χρονο αδελφό της, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το Bucklebury του Berkshire με ένα χαμόγελο που ακτινοβολούσε και ντυμένη με ένα στενό λευκό τζιν, που πιθανότατα ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα εκατομμύρια των νέων οπαδών της, οι οποίοι έχουν ήδη αφιερώσει αμέτρητες σελίδες στο Facebook ως φόρο τιμής στο καλλίγραμμο σώμα της.

\"\"

\"\"Πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αν και παρακολούθησε τον γάμο μόνη της, η Pippa δεν είναι συναισθηματικά “ανέμελη”, καθώς διατηρεί δεσμό για περισσότερο από ένα χρόνο με τον 30χρονο χρηματιστή Alex Loudon, ο οποίος, όπως ο William, είναι απόφοιτος του Eton και παλιότερα έπαιζε κρίκετ για την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ωστόσο η θέση του κ. Loudon στη ζωή της Pippa, κρίθηκε ως μηδαμινή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε σχέση με τη χημεία που διαφάνηκε να υπάρχει μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της πανέμορφης παρανύμφου, παρά το γεγονός ότι η, κατά τα φαινόμενα, φίλη του μικρότερου αδελφού του Δούκα έκανε εξίσου αισθητή την παρουσία της στα δρώμενα του πριγκιπικού γάμου.

\"\"

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Pippa Middleton την Παρασκευή και τα φώτα της δημοσιότητας που στράφηκαν τόσο επίμονα πάνω στην καλλίγραμμη φιγούρα της, τον χαρισματικό της χαρακτήρα και το καθηλωτικό χαμόγελό της, η γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook “πλημμύρισε” από σελίδες θαυμαστών, μία από τις οποίες με τον τίτλο “Pippa Middleton Ass Appreciation Society”, έχει ξεπεράσει ήδη τους 70.000 οπαδούς.

\"\"

real

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook