Συγκλονιστικό είναι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου κατέγραψαν καρέ καρέ την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο νεαρών. Πρόκειται για ένα υλικό που δεν ξεπερνά τα 10 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με πληροφορίες της Μίνας Καραμήτρου.

Στο υλικό αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως ο εκτελεστής κατεβαίνει από τη μηχανή και φθάνει μαζί με τον συνοδό του στο σημείο. Ο εκτελεστής φοράει ένα τζόκεϊ ενώ ο συνοδός του φοράει κράνος. Πλησιάζει τα τέσσερα άτομα τα οποία εκείνη τη στιγμή δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι γίνεται.

Ο άνθρωπος που φορά τζόκεϊ, βγάζει το πιστόλι σε μια απόσταση 15 μέτρων από τους 4 χρυσαυγίτες που είναι στην είσοδο των γραφείων και πυροβολεί. Ο ένας διεσώθη από θαύμα καθώς πρόλαβε και μπήκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και δεν τον βρήκαν οι σφαίρες από τους δύο πυροβολισμούς εναντίον του. Αμέσως μετά ο δράστης στρέφει το όπλο του και πυροβολεί ένα ακόμη άτομο, ο οποίος είναι ο τραυματίας, που αρχίζει να τρέχει κάθετα τη λεωφ. Ηρακλείου και πέφτει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και αμέσως μετά γυρίζει το όπλο του και πυροβολεί τους άλλους δυο νεαρούς, τους οποίους και σκοτώνει.

Αμέσως μετά τους πλησιάζει πολύ κοντά και τους δίνει και τη χαριστική βολή. Φαίνεται να επιστρέφει, ψυχρά, κυνικά και τελείως επαγγελματικά και μαζί με τον συνοδό τους να εξαφανίζονται με την μηχανή.

Εν τω μεταξύ βίντεο ελάχιστα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δράστες έφυγαν από ένα στενό λίγα μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται από κάμερες ασφαλείας που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Η μηχανή που εντόπισαν οι αστυνομικοί στην περιοχή της Μεταμόρφωσης φαίνεται πως είναι η μηχανή των δραστών. Είναι κλεμμένη από τον Ιούνιο από την περιοχή της Καλλιθέας, και δεν έχει πινακίδα κυκλοφορίας.

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής είχαν υποψίες ότι θα γινόταν κάποιο θεαματικό χτύπημα, ενώ αναλυτές της αστυνομίας λένε ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα έπαιξε κάποιο ρόλο στην επιλογή του στόχου. Τονίζουν ότι η ΧΑ έχει γίνει και πάλι στόχος τρομοκρατών. Την μια φορά από την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και μάλιστα στα κεντρικά της γραφεία τότε στην περιοχή της Ομόνοιας. Και πριν ένα χρόνο τα γραφεία της ΧΑ στον Ασπρόπυργο είχαν γίνει και πάλι στόχος.

Εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το υλικό που έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων, καθώς θεωρούν ότι οι δράστες είχαν εμφανιστεί ξανά στην περιοχή, για να παρακολουθήσουν το σημείο της επίθεσης.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν πάρει πάνω από 30 καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων αναμέσά τους τους και ενός άνδρα ο οποίος είδε τους δράστες να σταθμεύουν τη μηχανή και να κατεβαίνουν από αυτή με τα όπλα στα χέρια. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να τον απειλήσουν για να μην αρχίσει να καλεί σε βοήθεια.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη κάμερα του MEGA είπε: \”Ήμασταν απέναντι και πήγαινα προς τα κάτω ακούσαμε τα μπαμ μπαμ μπαμ. Γυρίζω πίσω κοιτάω τα δύο παιδιά πεσμένα κάτω και πήγαινε το αίμα στην άσφαλτο\”.

megatv.com/video alpha

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook