Η Sonia Cadman ήθελε να κάνει μια έκπληξη στο μέλλοντα σύζυγό της, Andrew Matley, ο οποίος έχει ένα πάθος με τα γεράκια, και αποφάσισε την ημέρα του γάμου τους τις βέρες να τούς παραδώσει μια… κουκουβάγια!

Η Darcy μια ειδικά εκπαιδευμένη κουκουβάγια είχε περασμένες στο πόδι της τις βέρες και… αν όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου θα πετούσε μέσα στο παρεκκλήσι που γινόταν το μυστήριο στο Sherston του Wiltshire και θα τις έδινε στο μελλόνυμφο ζευγάρι.

Αντί αυτού όμως, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, η κουκουβάγια πέταξε από μπροστά τους και αντί να προσγειωθεί στο χέρι του γαμπρού, πήγε κι έκατσε σε μια φωλιά στη σκεπή της εκκλησίας.

Χρειάστηκε μία περίπου ώρα για να την πείσουν να κατέβει.

«Έμοιαζε πολύ χαρούμενη εκεί και δεν κατέβαινε με τίποτα, όσες λιχουδιές κι αν τής προσφέραμε» είπε ο ιερέας Christopher Bryan.

Φυσικά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η κουκουβάγια κουβαλούσε αντίγραφα από τις βέρες, καθώς τις αληθινές είχε στο τσεπάκι του ο γαμπρός.

«Η κουκουβάγια υποτίθεται ότι θα έφερνε τις βέρες και θα προσγειωνόταν σε ένα γάντι που φορούσε ο σύζυγός μου» είπε η νύφη και συνέχισε: «Όμως μάς προσπέρασε και πήγε στη σκεπή. Έκλεισε τα μάτια της και κοιμήθηκε. Δε μάς χάλασε καθόλου την ημέρα μας. Το βρήκαμε πολύ αστείο και οι καλεσμένοι μας ξέσπασαν σε γέλια».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook