Κάτω από το μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκινγχαμ μαζεύτηκαν εκατοντάδες άνθρωποι, περιμένοντας μ\’ ανυπομονησία το πρώτο επίσημο φιλί του Πρίγκιπα William και της Δούκισσας του Cambridge, Catherine. Μόλις λοιπόν, το νιόπαντρο ζευγάρι φιλήθηκε, ο λαός άρχισε να ζητωκραυγάζει και να χειροκροτεί, ενώ η Kate κι ο William τους έσκασαν από ένα λαμπερό χαμόγελο.

Πριν από εκείνους όμως, ένα ανάλογο φιλί είχε ανταλλάξει η Νταϊάνα με τον Κάρολο, στο ίδιο μπαλκόνι την ημέρα του γάμου τους, με τον κόσμο από κάτω να χειροκροτά. Ο William και η Kate, λοιπόν, γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτή η τόσο ρομαντική χιερονομία θα αποτελέσει μία από τις καθοριστικές, για το μέλλον του γάμου τους, εικόνες κι επίσης και οι δυο τους, έχουν πλήρη επίγνωση της σημασίας του φιλιού τους.

Ο ειδικός ερμηνευτής της γλώσσας του σώματος, Peter Collett και συγγραφέας του \’\’The Book Of Tells\’\’, δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail, ότι η στάση του σώματος William και Kate, καθώς αντάλλαζαν το περίφημο φιλί, ήταν εντελώς αντίθετη από εκείνη του Καρόλου και της Νταϊάνα, 30 χρόνια πριν. Επίσης, οι χειρονομίες, τα βλέμματα και ο τρόπος που επικοινωνούν και συννενοούνται – σωματικά – αποκαλύπτει ότι θα έχουν μια μεγάλη κι ευτυχισμένη σχέση.

\"\"

Ο ίδιος δηλώνει: \’\’Το 1981, όλα τα σημάδια έδειχναν ότι η σχέση αυτή δεν θα είχε μέλλον και αυτό θα οφειλόταν κυρίως στον Κάρολο. Την ημέρα του γάμου, κατά τη διάρκεια της τελετής, φαινόταν μίζερος και δεν έδινε καθόλου σημασία στην Νταϊάνα. Σήμερα βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα… ο William και η Kate ζούσαν την κάθε στιγμή της τελετής του γάμου τους, ήταν λαμπεροί, χαμογελαστοί και μιλούσαν τακτικά ο ένας τον άλλο. Ακόμα κι όταν έλεγαν τους όρκους, ο ένας κοιτούσε \’\’βαθιά\’\’ τον άλλο στα μάτια και υπήρχαν πολλές συγκινητικές και τρυφερές μεταξύ τους στιγμές.\’\’

Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της πτήσης των αεροπλάνων αγκαλιάστηκε κι αντάλλαξε ακόμα ένα φιλί, ξεσηκώνοντας το πλήθος, στιγμιότυπο που δεν απαθανάτισε ποτέ η κάμερα. Ύστερα από 5 λεπτά χαιρετισμού του πλήθος, μπήκαν στο παλάτι πιασμένοι χέρι χέρι. Ενώ ο Κάρολος τον Ιούλιο του 1981, λέγεται πως είπε στην Νταϊάνα, καθώς στέκονατν στο μπαλκόνι: \’\’Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό! Προσπαθούν να μας κάνουν να φιληθούμε!\’\’ Κι εκείνη απάντησε: \’\’Well, how about it?\’\’, δηλαδή \’\’Ας το κάνουμε…\’\’

\"\"

To 1947 όταν παντρεύτηκαν η Πριγκίπισσα Elizabeth και ο Πρίγκιπας Philip, δεν υπήρχε καθόλου φιλί στο μπαλκόνι.

\"\"

Ο Δούκας και η Δούκισσα του York, κι αργότερα Βασιλιάς George VI και Βασίλισσα Elizabeth, η Βασιλομήτωρ,στο μπαλκόνι του Μπάκινγχαμ μετά τον γάμο το 1923. Επίσης χωρίς φιλί!

Το φιλί του William και της Kate!

tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook