Το σπίτι της Maxine Irving ήταν για πολύ καιρό ένα «ινστιτούτο ομορφιάς». Τα δωμάτια ήταν βαμμένα ροζ, γεμάτα νεράιδες και κούκλες Barbie, ενώ στο μπάνιο έβρισκε κανείς μόνο αρωματικά σαπούνια, σαμπουάν και προϊόντα καλλωπισμού, όπως άλλωστε αρμόζει στο σπίτι μίας οικογένειας με έξι κόρες.

Η Maxine Irving με μία επιστολή της στη Daily Mail περιγράφει την καθημερινότητα της οικογένειάς της μέχρι τον ερχομό του πολυπόθητου γιου, που τάραξε τη ροζ αρμονία του σπιτιού. Το ζευγάρι προσπαθούσε για πολύ καιρό και καθώς το ένα κορίτσι γεννιόταν μετά το άλλο, η λαχτάρα τους μεγάλωνε. Μέχρι που ο γιος ήρθε!

«Ο γιος μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστεύω ότι λέω αυτή τη λέξη. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα συμβεί. Νόμιζα ότι κάναμε μόνο τα κορίτσια. Τα κορίτσια που γεννήθηκαν το ένα μετά το άλλο, όλα πανέμορφα με πολύ αγάπη, αλλά κανένα από αυτά, αγόρι», γράφει στη Daily Mail.

Και συνεχίζει: Δεν είναι ότι δεν λατρεύω τις κόρες μου. Αγαπώ όλα τα κοριτσίστικα πράγματα που κάνουμε, τα ψώνια, τη μαγειρική. Αλλά μετά από έξι κορίτσια ένα μέρος του εαυτού μου αισθάνθηκε μια βαθιά, απελπισμένη λαχτάρα για ένα αγόρι. Περισσότερο για τον σύζυγό μου με τον οποίο θα μπορούσαν να παίξουν στο πάρκο, να πάνε σε έναν αγώνα και στον οποίο θα περάσει το όνομα της οικογένειας».

\"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook