Έκθεση ζωγραφικής της Όλγας Βερυκάκη με τίτλο: «Ευτυχισμένη να πετώ μαζί σου» εγκαινιάζεται το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στην αίθουσα τέχνης Β. Μυλωνογιάννη.

Η Βερυκάκη ακολουθεί το δικό της προσωπικό ιδίωμα κατακτώντας όλο και μεγαλύτερη εκφραστική ελευθερία. Χαρακτηριστικό της δουλειάς της η συναισθηματική δύναμη και η κατάφαση στη χαρά της ζωής.

Μέσα από τα έργα της διερευνά τον χώρο του ονείρου, συνδυάζοντας τον ρεαλισμό με την μοντερνικότητα και το στυλιζάρισμα της φόρμας με το μεταφυσικό όραμα.

Η Όλγα Βερυκάκη σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών (1988‐1994) με τον Δ. Μυταρά και αγιογραφία με τον Κ. Ξυνόπουλο. Το 1993 με υποτροφία του ΙΚΥ συνέχισε τις σπουδές της στο Edinburgh School of Art.

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έργα της υπάρχουν σε υπουργεία, πινακοθήκες, τράπεζες και ιδιωτικές συλλογές.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου από 7 έως 10 το βράδυ στην αίθουσα τέχνης Β. Μυλωνογιάννη, Χαρ. Τρικούπη 14 και θα διαρκέσει έως 25 Νοεμβρίου.

Θα είναι ανοικτή για το κοινό 11‐ 1 το πρωί και 6 – 9 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook