Τον εφιάλτη που βίωνε για τέσσερα χρόνια μέσα στο ίδιο της το σπίτι από τη μητέρα της και τον πατριό της, βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει στην αστυνομία μία 18χρονη κοπέλα στη Ρόδο.

Όπως αποκάλυψε, για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, με την συναίνεση και την προτροπή της 40χρονης μητέρας της, βιαζόταν από τον 51χρονο πατριό της ενώ όταν αρνιόταν να συνευρεθεί μαζί του, η μητέρα της την τιμωρούσε, αφήνοντας την ακόμη και νηστική.

Οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στη δικογραφία έχει σχηματιστεί, είναι σοκαριστικές. Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα ήταν 14 ετών. Μία μέρα ο πατριός της την πληροφόρησε ότι θα συνευρίσκονταν ερωτικά και ότι η μητέρα της ήταν ενημερωμένη γι' αυτό και ότι συμφωνούσε. Την επομένη η μητέρα ζήτησε από το κορίτσι να πάει στο δωμάτιο του 51χρονου και "να μην φοβάται".

Αυτή ήταν μία μόνο από τις πολλές φορές που η κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού και μάλιστα, κάποιες μέρες συμμετείχε και η μητέρα της ή ήταν αυτή που προέτρεπε την κόρη της να συνευρεθεί με τον άνδρα της.

Στις περιπτώσεις που το κορίτσι αρνιόταν να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις τους, τότε είχε να αντιμετωπίσει και την μητέρα της, η οποία την έβριζε και την άφηνε χωρίς φαγητό.

Μεγαλώνοντας η κοπέλα, ο 51χρονος την απειλούσε ότι "αν πάει με άλλον άνδρα θα την σκοτώσει" ενώ την εκφόβιζε για να μην πάει στην αστυνομία.

Μετά από τέσσερα χρόνια, το κορίτσι βρήκε τη δύναμη πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε το μαρτύριο της, με την υπόθεση να έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εις βάρος της μητέρας και του πατριού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ενώ η εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 51χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14, κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που ο παθών δεν έχει συμπληρώσει τα 14 ετών, κατ' εξακολούθηση και από πρόσωπο που συνοικεί με το ανήλικο.

Όσον αφορά την 40χρονη, κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε όλα τα αδικήματα που βαραίνουν τον σύζυγο της.

rodiaki.gr