Δυστυχώς, για 6 Έλληνες και έναν αλλοδαπό, η τύχη δεν πόνταρε σε αυτούς και έκανε πάσο.

Οι χαρτοπαίκτες είχαν στρώσει πρασινη τσόχα και είχαν στήσει γερό παιχνίδι σε καφετέρεια σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Χερσονήσου.

Για κακή τους τύχη όμως, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς πάνω που το παιχνίδι είχε \”ανάψει\”.

Συγκεκριμένα από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 42χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης της καφετέρειας, έξι (6) ημεδαποί από 23 έως 45 ετών και ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, πελάτες του καταστήματος, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, κατελήφθη ο 42χρονος ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, να έχει επιτρέψει και να συνδράμει τους υπόλοιπους συλληφθέντες, να διενεργούν το τυχερό και απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο «TEXAS HOLDEM POKER», με χρήματα και χαρτοπαιχτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Δύο (2) τράπουλες αποτελούμενες από πενήντα δύο φύλλα έκαστη,
• Το χρηματικό ποσό των επτακοσίων ογδόντα πέντε (785) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού,
• Χίλιες τριάντα πέντε (1.035) μάρκες διαφόρων χρωματισμών (κάθε χρώμα αντιστοιχούσε, σε διαφορετικό χρηματικό ποσό) και ιδιόχειρες σημειώσεις με αναγραφόμενα καταβαλλόμενα χρηματικά ποσά από παίχτες.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook