Υλικά

• 1 αβοκάντο
• 2 αυγά
• 50 γρ. Πηχτόγαλο Χανίων
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)

Εκτέλεση

Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε μ’ένα μαχαίρι το κουκούτσι. Αφαιρούμε λίγη ψίχα απο το αβοκάντο για να δημιουργηθεί χώρος.

Σπάμε τα αυγά σ’ένα μικρό μπώλ και με τη βοήθεια ενος κουταλιού τα βάζουμε προσεκτικά μέσα στο αβοκάντο.

Ψήνουμε για 12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C. Λίγο πρίν ψηθούν, τρίβουμε το πηχτόγαλο.