Για τη συμμετοχή του στο «Dancing With the Stars», αλλά και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Λάκης Γαβαλάς. 
«Κάνω τις δουλειές μου παράλληλα με το “Dancing”, ανακαινίζω ένα κατάστημα, έχω φτιάξει δύο καινούργιες σειρές με ρούχα…», είπε ο δημιουργός μόδας σχετικά με τα επόμενα σχέδιά του, εκτός του «Dancing With the Stars» και συνέχισε: 
«Συνεργάζομαι πάλι με οίκους του εξωτερικού και η ζωή συνεχίζεται και για άλλη μια φορά θα κερδίσει η χώρα μου, παρόλο που ήθελε να με καταδικάσει. Έχει έναν ενεργό άνθρωπο διεθνή, ο οποίος, παρ\’ όλη την ξεφτίλα που πήγαν να του κάνουν, διαφημίζει ξανά την Ελλάδα του και παράγει ξανά πράγματα».
Σε ερώτηση σχετική με το αν τον πείραξε που στο πρώτο live του «Dancing With the Stars» ήταν τελευταίος στη βαθμολογία, ο Λάκης είπε: «Δεν επηρεάστηκα καθόλου. Εγώ έκανα ένα 38% θεαματικότητα στην ώρα μου, ήμουν ο πιο stylish και αυτό ήταν που με ενδιέφερε στην έναρξη».
Τέλος, σχετικά με την πρόταση από τον ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή του στο show χορού, αποκάλυψε στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ»: «Πάντα με “φλέρταρε” ο ΑΝΤ1 να συμμετέχω για την κίνησή μου, για το στιλ μου. Αλλά εγώ έλεγα όχι, γιατί έκανα πάρα πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. 
Τώρα που έχω την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, τι καλύτερο από το να χορεύω σε ένα show;», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook