Toν απόλυτο εφιάλτη έζησε μία έγκυος γυναίκα από το Τέξας, όταν δέχθηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.

Η 31χρονη Rachel Poole, που περίμενε το μωρό της από μέρα σε μέρα, δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από έναν νεαρό άντρα ενώ βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της και μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με τον άντρα της, Justin Poole, ο οποίος είναι στρατιώτης και τους τελευταίους εννέα μήνες υπηρετεί στην Ασία.

Ο Justin Poole είδε λεπτό προς λεπτό σε ένα ανατριχιαστικό βίντεο τη στιγμή της βάναυσης επίθεσης στην έγκυο γυναίκα του, μην μπορώντας να κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει. Την ώρα μάλιστα της επίθεσης, το θύμα αναγνώρισε το δράστη ουρλιάζοντας το όνομά του. Πρόκειται για έναν 19χρονο που χρωστούσε χρήματα στον άντρα της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 31χρονη βρήγκε τη δύναμη να καλέσει την άμεση βοήθεια και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καταφέρνοντας να γεννήσει την κόρη της.

Από την πλευρά του, ο Justin Poole έγραψε στη σελίδα του στο Facebook πως εκείνη τη «μαύρ» ημέρα είχε τη «χειρότερη συνομιλία» της ζωής του με τη γυναίκα του. Μάλιστα συνέχισε: «Η γυναίκα μου θα είναι γυναίκα μου μέχρι τη στιγμή που θα σταματήσω να αναπνέω. Κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό και παρόλο που δεν ήμουν εκεί για να την προστατεύσω, δίνω το λόγο μου πως κάτι τέτοι δε θα επιτρέψω να ξανασυμβεί».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook