Ένα νεαρό ζευγάρι από το West Yorkshire αναγκάστηκε να επιστρέψει όλα τα ρουχαλάκια που είχε αγοράσει για το γιο που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο, καθώς ο μικρούλης γεννήθηκε 5,84 κιλά και παρότι νεογέννητος… μοιάζει ήδη με μωρό τριών μηνών!

Η 23χρονη Natalie Lees και ο 24χρονος σύντροφός της Luke Hensby δεν πίστευαν ούτε στα μάτια, ούτε στα αυτιά τους όταν είδαν το μέγεθος και άκουσαν το βάρος του μωρού τους, το οποίο γεννήθηκε στο νοσοκομείο του Dewsbury.

Όπως είπαν στη Daily Mail γνώριζαν ήδη από καιρό ότι το έμβρυο που κυοφορούσε η Natalie ήταν πιο μεγάλο από τα συνηθισμένα, όμως δεν είχαν αντιληφθεί ότι ο μικρός είχε αναπτυχθεί τόσο πολύ.

\"\"

«Το προσωπικό στο νοσοκομείο τον ζύγισε δυό, τρεις φορές γιατί είχαν σοκαριστεί. Δεν είχαν ξαναδεί τόσο μεγάλο μωρό. Εμείς υπολογίζαμε ότι θα είναι περίπου στα 4,5 κιλά» είπε η νεαρή μητέρα.

«Αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε όλα τα ρουχαλάκια πίσω. Ευτυχώς είχαν όλα επάνω τις ταμπέλες, και δεν είχαμε πρόβλημα με αυτό» πρόσθεσε.

\"\"

Ο μικρός Finley μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μωρά που έχουν γεννηθεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όχι όμως και στη χώρα.

Τα… πρωτεία σε αυτόν τον «τομέα» κατέχει ο George King, ένα αγοράκι που γεννήθηκε νωρίτερα φέτος, και το οποίο ζύγιζε… 7 κιλά!

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook