Σκηνές από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν σε μια αγροικία του Οχάιο. Τέσσερις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, όπως και ένα τέταρτο πρόσωπο, σε μια τριαντάλεπτη μάχη με ανταλλαγή πυροβολισμών, η οποία κατέληξε με τον ύποπτο της σφαγής νεκρό.

Ένα νεαρό κορίτσι έφτασε στο σπίτι των συγγενών του στο Κολόμπους του Οχάιο. Χωρίς να έχει ανακαλύψει ακόμα τα πτώματα, ένιωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησε ένα γείτονα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα βρισκόταν μπροστά στα πτώματα της οικογένειά της. Η αστυνομία εντόπισε ένα ύποπτο όχημα να κινείται στην περιοχή και άρχισε η καταδίωξη.

Οδηγός ήταν ο 27χρονος Ρλαντλ Λι Ρόμπερτς. Το φορτηγάκι του έπεσε πάνω σε ένα σπίτι, ο 27χρονος βγήκε και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών. Το ανθρωποκυνηγητό διήρκεσε ακόμη δέκα λεπτά, πριν λήξει με το θάνατο του υπόπτου.

Από τους τρεις αστυνομικούς που τραυματίστηκαν, ο ένας έχει πιο σοβαρά τραύματα, χωρίς όμως η κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη.

Ένα ακόμη πρόσωπο νοσηλεύτηκε για λίγο στο τοπικό νοσοκομείο, το οποίο σχετίζεται με τον Ρόμπερτς, δεν του αποδόθηκαν όμως κατηγορίες ούτε έγινε σαφές από την αστυνομία με ποιο τρόπο είχε εμπλακεί στο συμβάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook