\”Η ωριμότητα της απόφασης και η σωστή διάγνωση των προθέσεων του καταναλωτή και της διάθεσης των συναδέλφων από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου επιβεβαιώθηκε περίτρανα από την εικόνα της κλειστής αγοράς\” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου.
Και η ανακοίνωση συνεχίζει με τα εξής : \”Εξαίρεση μια χούφτα συνάδελφοι που έκαναν «παρέα» στο ηλιόλουστο Ρέθυμνο στα ούτως ή άλλως ανοικτά κινεζικά καταστήματα την Κυριακή.
Σε ό,τι αφορά τα super markets χαιρετίζουμε την συμπεριφορά των ΙΝΚΑ και Χαλκιαδάκη-Βερόπουλου που ανακοίνωσαν ότι θα παραμείνουν κλειστά, όπως, και τη συμμόρφωση στα δεδομένα της αγοράς των καταστημάτων LIDL.
Σε ό,τι αφορά την μίνι-εκπτωτική περίοδο οι δυο πρώτες μέρες δείχνουν δυο πράγματα: Αρκετοί συνάδελφοι δεν ήταν έτοιμοι ή προετοιμασμένοι για μεγάλες εκπτώσεις οι καταναλωτές επέδειξαν ενδιαφέρον και διάθεση να επανακάμψουν στα καταστήματά μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους να εκμεταλλευτούν την περίοδο αυτή προς όφελος τους δεδομένου ότι οι μεγάλες αλυσίδες φαίνεται πως δεν θα μειώσουν δραστικά τις τιμές των προϊόντων τους.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook