Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα το βράδυ της Κυριακής το τέταρτο άτομο που δέχθηκε τα πυρά των δολοφόνων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την Παρασκευή το απόγευμα.

Όπως μετέδωσε το MEGA στην κατάθεσή του το τέταρτο αυτό άτομο, το οποίο βρίσκεται πλέον σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης που κρατούσε το όπλο πυροβόλησε δύο φορές προς τον ίδιο από απόσταση 10-15 μέτρων. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι έσκυψε ενστικτωδώς για να γλιτώσει και μπήκε αμέσως στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Εκεί και παρέμεινε για όσο διάστημα έπεφταν πυροβολισμοί. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όταν βγήκε από τα γραφεία δεν είδε κανέναν άλλο, παρά μόνο τα χτυπημένα σώματα των τριών ανδρών.

Περιγράφοντας τον δράστη είπε στους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής ότι φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο κράνος αν και οι αστυνομικοί από το βίντεο που έχουν δει και είναι κακής ποιότητας λένε ότι ο δράστης που άνοιξε πυρ φορούσε καπέλο με τζόκεϊ.

protothema.gr