Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ευχαριστεί όλους τους Χανιώτες εμπόρους για την μαζική συμμετοχή τους που άγγιξε το 99% , στην έκκληση του για μη άνοιγμα των καταστημάτων τους την Κυριακή 3 Νοεμβρίου .
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου \”είμαστε σίγουροι πως το μήνυμα που στείλαμε ήταν ηχηρότατο και σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα μηνύματα που έστειλε η πλειονότητα των εμπορικών συλλόγων της υπόλοιπης Ελλάδας , θα αποτελέσουν τροχοπέδη στα σχέδια του Υπουργείου Ανάπτυξης για πλήρη απελευθέρωση και των 52 Κυριακών.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές που γύρισαν την πλάτη σε όσα ελάχιστα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά και στήριξαν εμπράκτως τον αγώνα των εμπόρων, τον αγώνα των εργαζομένων, τον αγώνα όλων μας, για επιβίωση.
Συνάδελφοι , το υπουργείο μπορεί να νομοθετεί προς όφελος των πολυεθνικών και των πολυκαταστημάτων είναι όμως στο χέρι όλων μας να καταργήσουμε στην πράξη αυτό το νομοθέτημα και να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας και την επιβίωση των επιχειρήσεων μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook