Με ένα οδοιπορικό από την μοναδική Σφακιανή Κουζίνα κυκλοφορεί με την «Καθημερινή» της επόμενης Κυριακής το περιοδικό «Γαστρονόμος» και στο εξώφυλλο φιγουράρει η κ. Στέλλα Τσιριντάνη, από την Χώρα Σφακίων.

Η Ομάδα του περιοδικού είχε βρεθεί τον περασμένο μήνα στα Σφακιά για 3 ημέρες, όπου έκανε μία γαστρονομική περιοδεία στον Καλλικράτη, τα Ασκύφου, την Χώρα Σφακίων και άλλα χωριά, όπου όπως αναφέρει το promo στην ηλεκτρονική έκδοση του kathimerini.gr «Ταξιδέψαμε στα Σφακιά και ανακαλύψαμε την μεγαλειώδη ταπεινοφροσύνη της γαστρονομίας και της φιλοξενίας τους. Καταπιαστήκαμε με σφακιανές πίτες και πιτάκια γεμιστά, μαγειρέψαμε χοχλιούς και αρνάκι με σταμναγκάθι, φτιάξαμε ξινόχοντρο, τσιγαριαστό και γαμοπίλαφο και γευτήκαμε αυθεντικές ξεκάθαρες γεύσεις µέσα από µοναδικούς σε φαντασία συνδυασµούς, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική τους κουλτούρα είναι η βάση της Κρητικής κουζίνας.»



Με γευστική αγωνία λοιπόν για την έντυπη έκδοση την ερχόμενη Κυριακή..

Flashnews.gr