Έκκληση στους δημότες να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, απευθύνει ο δήμος Αρχανών Αστερουσίων, τονίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του:

Απευθύνομαι προσωπικά σε όλους τους οφειλέτες του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και τους παρακαλώ να προσέλθουν άμεσα στα ταμεία του Δήμου προκειμένου να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, το αργότερο έως την Παρασκευή 8-11-2013 .

Πέρα από το γεγονός ότι ο Δήμος μας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα σε βαθμό που καταβάλουμε πραγματικό αγώνα για να ανταποκριθεί στις στοιχειώδης υπηρεσίες προς τις τοπικές μας κοινωνίες, είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο ανοχής ή καθυστέρησης από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών οφείλουν να προχωρήσουν άμεσα σε όλα τα αναγκαία μέτρα αναγκαστικής είσπραξης των οφειλών, σε διαφορετική περίπτωση διώκονται οι ίδιοι διοικητικά και ποινικά με τη κατηγορία της παράβασης καθήκοντος .

Θεωρώ ότι η σχέση με τους Δημότες μας είναι τέτοια που δεν θα πρέπει να καταγραφεί καμία κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού ή περιουσιακών στοιχείων, πρακτική εντελώς αντίθετη με τη φιλοσοφία και τη πολιτική μας βούληση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook