Αντί για θεραπευτικές συνεδρίες… πήγαιναν για ερωτικές συνευρέσεις! Ενα μεγάλο μυστικό, το οποίο ωστόσο αποκαλύφθηκε, φαίνεται πως έκρυβε καλά ένας 40χρονος άνδρας, στη Θεσσαλονίκη.

Σε διαμέρισμα το οποίο νοίκιαζε στην καρδιά της πόλης και στεγάζεται εργαστήριο φυσικοθεραπείας λειτουργούσε παράνομα οίκος ανοχής, όπου έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, εκδίδονταν επ\’ αμοιβή 25χρονη.

Ωστόσο, η αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο έγινε έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας το απόγευμα της Δευτέρας, στο εν λόγω διαμέρισμα. Κατά τη διενέργεια του ελέγχου συνελήφθη ο 40χρονος άντρας ως μισθωτής και υπεύθυνος-διαχειριστής του διαμερίσματος, διότι το παραχωρούσε προκειμένου να διευκολύνει την ερωτική συνεύρεση της προαναφερόμενης γυναίκας με πελάτες, ενώ σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για «Διευκόλυνση ακολασίας άλλων».

Επιπρόσθετα, σε βάρος της 25χρονης βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση κατ\’ εφαρμογή του Νόμου «Περί Εκδιδομένων επ\’ αμοιβή προσώπων και άλλων διατάξεων».

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook