Συγκίνηση αλλά και σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η είδηση του 47χρονου Φάμπιο Μπεράλντο Ριγκόλ από τη Βραζιλία, που τα τελευταία 13 χρόνια ζει και κοιμάται στον τάφο που είναι θαμμένος ο αγαπημένος του φίλος.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Mirror, ο ίδιος είναι άστεγος και προτίμησε από το να μένει στο δρόμο, να ξαπλώνει δίπλα στα οστά του φίλου του. Όπως μάλιστα δηλώνει ο ίδιος, ζήτησε την άδεια του νεκρού για να κοιμάται στον πλευρό του κι… εκείνος του την έδωσε, καθώς υπήρχε αρκετός χώρος και για τους δυο.

\"\"

Ο Φάμπιο, ήταν ένας επιτυχημένος τραπεζίτης, αλλά πριν από 15 χρόνια χρεοκόπησε και από τότε ζει μέσα σε απόλυτη ένδεια. Η μόνη στιγμή της μέρας που εγκαταλείπει τον τάφο, είναι για να πάει στην γειτονική πόλη της Σάντα Ιζαμπέλ και να ζητιανέψει λίγο φαγητό.

«Φοβάμαι περισσότερο τους ζωντανούς παρά τους νεκρούς. Δεν έχω δει ποτέ μου φάντασμα. Εδώ έχει πολύ ησυχία κάποιες φορές, αλλά έτσι και αλλιώς δεν είμαι καλός ομιλητής. Δεν τα πάω καλά με τους ανθρώπους».

\"\"

Αν και έχει βρει καταφύγιο δίπλα στον αγαπημένο του φίλο, όπως τονίζει, δεν σκοπεύει να μείνει για πάντα εκεί αφού όπως συμπληρώνει: «Θέλω να φύγω από εδώ μια μέρα ζωντανός. Θέλω να αποκτήσω και πάλι το δικό μου σπίτι, με το δικό μου κρεβάτι και το μπάνιο. Θέλω να επιστρέψω στην δουλειά, να έχω και πάλι μια ευκαιρία. Η ζωή μου δεν τελείωσε ακόμα».

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook