Τα ίχνη ενός σαδιστή δολοφόνου αναζητούν οι ρωσικές αρχές, που έχουν εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου ανθρωποκυνηγητό, αναζητώντας τον «δολοφόνο των ηλικιωμένων», όπως τον αποκαλούν.

Εδώ και δυο χρόνια έχει διαπράξει 32 φόνους, χωρίς να έχει κλέψει ποτέ τίποτα, ενώ τα θύματά του, που χάνουν τη ζωή τους από στραγγαλισμό, είναι μεταξύ 80 και 90 ετών.

Οι αστυνομικοί τον αποκαλούν σαδιστή, καθώς δεν σκοτώνει για χρήματα, αλλά για να «απολαύσει» το μαρτύριο και το θάνατο που προσφέρει στα θύματά του.

\"\"

Η αστυνομία τον χαρακτηρίζει ως έναν αδίστακτο σαδιστή, καθώς δεν σκοτώνει για να κλέψει αλλά σύμφωνα με τις αρχές που έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ του,  για να \”απολαύσει\” το μαρτύριο και τον θάνατο που «προσφέρει» στα θύματα του.

«Οι τακτικές του μοιάζουν με τη χειρότερο κατά συρροή δολοφόνο της Ρωσίας, την Ιρίνα Γκαινταματσούν, που εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών για την δολοφονία 17 ηλικιωμένων γυναικών» όπως αποκαλύπτει ανώτατος αξιωματούχος της αστυνομίας στα Ουράλια, όπου έχουν διαπραχθεί και οι περισσότεροι φόνοι.

\"\"

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η αστυνομία προσφέρει αμοιβή για τον εντοπισμό του δράστη, ύψους ενός εκατομμυρίου Ρουβλιών, περίπου 25.000 ευρώ, για όσους μπορέσουν να δώσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του.

Οι αρχές στην περιοχή των Ουραλίων προειδοποιούν τους ηλικιωμένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να έχουν πάντα στο πλευρό τους συγγενείς, που θα μπορέσουν να τους προστατέψουν από πιθανό χτύπημα του μανιακού δολοφόνου.

\"\"
Το σχέδιο που έχει δώσει η αστυνομία στη δημοσιότητα

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook