Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στο Ηράκλειο οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, Νίκος Κοζωνάκης και Οδυσσέας Μάμαλης.

Η ενημέρωση από τον ΙΟΧ:

Ο Νίκος Κοζωνάκης στα OPTIMIST και ο Οδυσσέας Μάμαλης στα LASER 4.7 πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο, κατακτώντας την 1η και τη 2η θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Ο Κοζωνάκης ήταν μάλιστα ο νικητής τόσο στη γενική βαθμολογία, όσο και σε αυτές των Αγοριών αλλά και των 11χρονων. Ο δε Μάμαλης τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Λεώνη Σμυρλή του Ι.Ο. Ηρακλείου.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συμμετείχε συνολικά με 8 αθλητές και αθλήτριες, με τα συμπεράσματα για τον προπονητή Βασίλη Πολίτη να κρίνονται ως ιδιαιτέρως θετικά ενόψει της συνέχειας και των αγώνων που ακολουθούν το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά οι επιδόσεις για τα παιδιά του Ι.Ο.Χ. ήταν οι εξής:

Laser 4.7:

2ος Οδυσσέας Μάμαλης

3η Δήμητρα Χριστοφορίδη

5η Ναταλία Νίλσεν

7ος Δημήτρης Αλευράκης

Optimist:

1ος Νίκος Κοζωνάκης (γενική, αγόρια, 11χρονα)

15ος Γιώργος Ζαχαριουδάκης

15η Αργυρώ Μαλεκάκη

17η Μαρία Κοζωνάκη

Να σημειωθεί ότι την 1η θέση στην κατηγορία LASER RADIAL κατέκτησε ο Κυριάκος Τσαΐνης του Ι.Ο. Ηρακλείου.

Στους Διασυλλογικούς Αγώνες συμμετείχαν συνολικά 42 παιδιά, σε όλες τις κατηγορίες από 4 Ομίλους της Κρήτης. Πρόκειται για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου που ήταν και ο διοργανωτής, τον Ι.Ο. Χανίων, τον Ν.Ο. Γαζίου Κρήτης και τον Ι.Ο. Αγ. Νικολάου.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook