Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, που υλοποιεί ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας Δια Βίου Μάθησης, έχουν ήδη ξεκινήσει Τμήματα στις κάτωθι θεματικές ενότητες:

1) Επεξεργασία Κειμένου-Διαδίκτυο (1ο Γυμν. Χανίων)
2) Δημιουργία Ιστοσελίδας (1ο ΕΠΑΛ Ελ. Βενιζέλου)
3) Επεξεργασία Κειμένου-Διαδίκτυο(Τρίτη Ηλικία) (Γεν. Λύκειο Σούδας)
4) Τοπική Ιστορία (1ο ΕΠΑΛ Χανίων)
5) Αγγλικά (Τρίτη Ηλικία) (Α -Δ ΚΑΠΗ Χανίων)

και συνεχίζεται η σύσταση και άλλων Τμημάτων, σύμφωνα με τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 ξεκίνησε το πρόγραμμα της “Κρητικής Κουζίνας” με εκπαιδευτή τον κ. Αποστολάκη Γιάννη. Το εν λόγω πρόγραμμα θα πραγματοποιείται στην κουζίνα – παρασκευαστήριο του ΜΑΙΧ. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 40 ώρες.

Επίσης, λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτήσεων, επαναλαμβάνονται τα προγράμματα της Κοπτικής – Ραπτικής ( 40 ωρών ) και του Κοσμήματος ( 50 ωρών) με έναρξη σήμερα, Τρίτη 5-11-2013 στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Κυδωνίας και Σούδας αντίστοιχα.

Τέλος, γίνεται γνωστό σε όσους έχουν υποβάλει ήδη αίτηση στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δ. Χανίων ότι θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία για την ένταξη τους σε επόμενο τμήμα της επιλογής τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα Τμήματα αφορούν σε ενήλικες, παρέχονται δωρεάν και στους εκπαιδευόμενους με την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ.:28213 41785, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Χανίων, Κριάρη 40, 1ος όροφος, Μέγαρο Πάνθεον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook