Με κομμένη την ανάσα πληροφορήθηκαν οι κάτοικοι της Ύδρας τον τραγικό χαμό δυο ανθρώπων, την ώρα που εκτελούσαν εργασίες μέσα σε ένα φρεάτιο βόθρου. Η τραγωδία συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που οι άτυχοι άνδρες βρίσκονταν στον πυθμένα του φρεατίου.
Ξαφνικά, ένιωσαν να χάνουν τις αισθήσεις τους και σωριάστηκαν στον πάτο του βόθρου, έχοντας πιθανότατα υποστεί δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις που ήταν συσσωρευμένες εκεί. 
Όσοι αντιλήφθηκαν τι συνέβη, προσπαθούσαν μάταια να τους συνεφέρουν καλώντας τους, όμως εκείνοι δεν αντιδρούσαν και αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια τις τοπικές αρχές. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί και λιμενικοί συνοδευόμενοι από έναν γιατρό του νοσοκομείου του νησιού, μαζί με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και αρκετούς κατοίκους.
Όμως, δεν διακινδύνευσαν να κατεβούν στον πυθμένα για να μην υποστούν και αυτοί δηλητηρίαση από το μονοξείδιο του άνθρακα. 
Έτσι, κλήθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Πελοπόννησο για να απεγκλωβίσει τους άτυχους εργάτες, οι σοροί των οποίων θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Ύδρας και από εκεί θα διακομιστούν στην Αθήνα για ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθούν πλήρως τα αίτια του θανάτου τους.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook