Σε καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί οι βίαιες συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών στους δρόμους της Πάτρας, που έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους της πόλης με αποτέλεσμα να μην τολμούν να βγουν από τα σπίτια τους και ειδικά τις νυχτερινές ώρες.

Μια ακόμη συμπλοκή και μάλιστα μεταξύ μεταναστών της ίδιας εθνικότητας έγινε σε κεντρικό δρόμο της πόλης, με τόσο μεγάλη αγριότητα ώστε λίγο έλειψε να υπάρξει νεκρός! Πρωταγωνιστές του άγριου καυγά ήταν δυο μετανάστες από την Αλγερία, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ξαφνικά, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, ο ένας από αυτούς άρπαξε έναν… μπαλτά και άρχισε να χτυπάει με αυτόν στο κεφάλι τον ομοεθνή του!

Ο αλλοδαπός σωριάστηκε αιμόφυρτος στον δρόμο, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης το έβαζε στα πόδια και κατάφερνε να εξαφανιστεί πριν προλάβουν να φτάσουν οι αστυνομικές περιπολίες.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο συμπατριώτης του αναζητείται.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook