Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά την Τετάρτη 6/11, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. 
Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.
Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στο Ηράκλειο , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Βροχή και καταιγίδα θα εκδηλωθεί στην Ιεράπετρα την Τετάρτη 6/11, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται καταιγίδα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 19 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5μποφόρ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook