Παραλύει σήμερα δημόσιος και ιδιωτικός τομέας έχουν προχωρήσει σε 24ωρη απεργία.

Mετ’ εμποδίων θα γίνουν σήμερα οι συναλλαγές σε δημόσιες υπηρεσίες και οι μετακινήσεις των επιβατών λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, στις ΔΕΚΟ, στα Ταμεία και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι δικαστικοί υπάλληλοι, δάσκαλοι και καθηγητές κ.ά.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, οι προνοιακές μονάδες και το ΕΚΑΒ ενώ τη συμμετοχή της στην απεργία έχει ανακοινώσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας που διαμαρτύρεται κυρίως για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές καθώς και η Ομοσπονδία Τριτέκνων.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΠΝΟ ενώ πολλές πτήσεις θα ματαιωθούν εξαιτίας τις τρίωρης στάσης εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 που έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Με στάση εργασίας από τις 10 πμ έως 3μμ θα λάβουν μέρος στην απεργία οι εργαζόμενοι στον Τύπο και τα ΜΜΕ.

Εργατικό κέντρο και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Δημοτική Αγοράς στις 11.00 το πρωί.

Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστή συγκέντρωση στις 10.30 στην πλατεία 1866.

Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθούν δυο συγκεντρώσεις, η μία από το Εργατικό Κέντρ οστις 10 το πρωί και η άλλη από το ΠΑΜΕ.

Στην απεργία θα συμμετάσχουν και καταστήματα τα οποία θα παραμείνουν κλειστά για 2 ώρες από τις 12 εως τις 2 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook